Соковите філе стегна з овочами

Соковите філе стегна з овочами

  • Індійська
  • 1

    год.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе стегна - 200-300 г

Также могут понадобиться:

  • Перець болгарський - 150-200 г
  • Морква - 100 г
  • Цукіні - 150-200 г
  • Часник - 10 г
  • Олія оливкова - 30 г
  • Соєвий соус - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Каррі - за смаком
Філе стегна Філе стегна

Приготування:

  1. Цукіні нарізати кружечками завтовшки 2-3 см.

  2. Овочі скласти в миску, додати оливкову олію, сіль, перець, паприку та перемішати.

  3. Вже підготовлене філе стегна, очищене від шкіри та без кісток, посипаємо сіллю, перцем, трохи каррі і змащуємо маслом.

  4. Викласти у форму для запікання. Поставити в духовку розігріту до 180 градусів на 35-40 хв.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти