Крильця в соусі "каррі"

Крильця в соусі "каррі"

  • Індійська
  • 1

    год.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Крило різане - 1 упаковка

Также могут понадобиться:

  • Зерна гірчиці - 2 ч.л
  • Зерна гірчиці - 1 ч.л
  • Корінь імбиру свіжий - 2-3 см
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець чіллі червоний - 1 шт
  • Перець чіллі зелений - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Томати - 4 шт
  • Закваска кисломолочна - 1 склянка
  • Куркума - 1 ст.л
  • Сік лимону - 1 ст.л
  • Цукор - за смаком
  • Вода - 1 склянка

Приготування:

  1. Крильця обмити, обсушити.

  2. Перці чіллі вимити, обсушити, розрізати вздовж на дві частини, видалити зерна, нарізати невеликими шматочками. Імбир очистити, натерти на дрібній терці. Цибулю подрібнити.

  3. В глибоку сковорідку (вок, казан) налити півсклянки олії, розігріти на середньому вогні. Додати зерна гірчиці, трохи обсмажити. Потім зменшити вогонь, додати зерна пажитніка. Дуже швидко вони почнуть потріскувати, треба одразу додати в сковорідку перці чіллі, перемішати. За хвилину додати імбир та цибулю. Протушити 5 хвилин. Додати куркуму, перемішати. Томати нарізати кубиками, викласти в соус. Готувати усе кілька хвилин. Додати воду, закваску, сіль, цукор та сік лимону. Прокип'ятити 5 хвилин.

  4. На іншій сковорідці обсмажити на рослинній олії крильця з усіх боків, до утворення рівномірної золотистої скоринки. Викласти обсмажені крильця в соус та тушкувати 20 хвилин на невеликому вогні.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти