Крильця, запечені з овочами

Крильця, запечені з овочами

  • Українська
  • 1

    год.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Крило різане - 1 упаковка
  • Перець солодкий червоний - 1 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Картопля - 4 шт.
  • Олія оливкова - 3 ст.л
  • Суміш пряних трав
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Перець солодкий помаранчевий - 1 шт.

Приготування:

  1. Овочі та крильця вимити, обсушити. Цибулю розрізати на чотири частини, розібрати на "пелюстки". Кабачок та моркву нарізати кружальцями, перець - четвертинками.

  2. Нарізані овочі викласти в миску, додати сіль, перець та оливкову олію. Додати крильця, добре перемішати. Залишити все на деякий час, щоб утворився сік.

  3. Розігріти духову шафу до 180 градусів. В форму для запікання викласти крильця та овочі, залишивши рідину у мисці. Запікати страву в духовці 20 хвилин. Закип'ятити овочевий сік, додати 1ч.л пряних трав та влити приблизно півсклянки до страви.

  4. Запікати ще 20 хвилин. Наприкінці поставити під гриль на 2-3 хвилини, щоб овочі підрум'янилися.

  5. Перед подачею посипати страву подрібненою зеленою цибулею.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти