Вам знадобляться:

  • Крило різане - 1 упаковка
  • Перець солодкий червоний - 1 шт.
  • Ананас консервований - 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Корінь імбиру свіжий - 1-2 см.
  • Яблучний оцет - 1 ст.л.
  • Мед - 2 ст.л.
  • Перець чіллі сухий - 1/3 ч.л
  • Сіль - 1 ч.л
  • Вода - 2 склянки

Приготування:

  1. Крильця обмити, обсушити. Цибулю, перець та ананаси нарізати маленькими шматочками. Закип'ятити воду, додати подрібнену цибулю, варити 1 хвилину. Додати перець, імбир, мед, гострий перець та сіль. Трохи проварити, додати шматочки ананасу та яблучний оцет, зняти маринад з вогню.

  2. Одразу залити ним крильця. Дати охолонути та витримати у маринаді не менш, ніж дві години. Якщо залишити крильця у маринаді на довший час, то треба тримати у холодильнику.

  3. В розігріту сковорідку налити рослинну олію та смажити крильця по 10 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Потім накрити кришкою, зменшити вогонь та готувати ще 10 хвилин.

  4. Якщо бракує часу, можна в якості маринаду використовувати готовий соус "Екзотік". Тоді крильця треба підсолити окремо, потім змастити їх соусом та витримати півгодини. Смажити так само.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти