Стегно без кістки "по-французькі"

Стегно без кістки "по-французькі"

  • Французька
  • 50

    хв.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Стегно без кістки - 8 шт.
  • Сир «Моцарела» - 2 великі кульки
  • Помідор - 3 шт.
  • Оливки чорні - декілька штук
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Приготування:

  1. Стегна обмити, обсушити. Посолити та поперчити з двох сторін. Шкірку злегка "прибити" борошном. Стегно швидко присмажити на гарячій сковорідці тільки з боку шкірки.

  2. Розігріти духову шафу до 180 градусів, деко застелити фольгою, змастити її олією. Моцарелу та помідори нарізати кружальцями.

  3. Викласти стегна на деко шкіркою донизу, поставити в духовку та запікати 15 хвилин. Потім витягти, викласти на кожне стегно кружальце моцарели та помідора. Зверху прикрасити тоненьким зрізом оливки.

  4. Поставити в духову шафу і запікати ще 15 хвилин.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти