Гуляш "Дунайський танок"

Гуляш "Дунайський танок"

  • Українська
  • 1

    год.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Стегно - 1 упаковка
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Картопля - 6 шт.
  • Томатна паста - 2 ст.л.
  • Горошок зелений заморожений - 4 ст.л.
  • Борошно - 1 ст.л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Петрушка - за смаком
Стегно Стегно

Приготування:

  1. Стегна промити, обсушити. Відділити м'ясо від шкірки.

  2. Розморозити горошок.

  3. Шматочки м'яса обсмажити на рослинній олії до золотавого кольору.

  4. В глибокій сковорідці або казані підсмажити нарізану напівкільцями цибулю.

  5. Моркву натерти на крупній терці, додати до цибулі. Перець нарізати соломкою, теж додати на сковорідку.

  6. Через п'ять хвилин додати томатну пасту.

  7. Розвести борошно з водою (або бульйоном), щоб не було грудочок, долити трохи більше півсклянки рідини. Додати суміш до овочів та ретельно перемішати.

  8. Додати нарізану четвертинками картоплю, тушкувати усе 10 хвилин.

  9. Покласти до овочів куряче м'ясо. Посолити та поперчити за смаком. Тушкувати на маленькому вогні 10 хвилин. Додати горошок та готувати ще 5 хвилин.

  10. Наприкінці посипати петрушкою.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти