Курячий рулет із сухофруктами

Курячий рулет із сухофруктами

  • Українська
  • 1

    год.
  • 3

    порції

Вам знадобляться:

  • Стегно - 6 шт. (без кістки)
  • Курага - 50 г
  • Родзинки - 50 г
  • Інжир - 100 г
  • Кунжут білий - 1 ст. л.
  • Кеш'ю - 30 г
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Бальзамічний оцет - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Стегно Стегно

Приготування:

  1. З курячих стегон вирізати кісточку, відбити, посолити і поперчити.

  2. Курагу та інжир порізати середнім кубиком, потім покласти у сотейник, додати родзинки, трохи води і трохи протушкувати, щоб розм'якшити (близько 5 хвилин).

  3. Додати малиновий оцет (або бальзамік) й подавлені горіхи кеш'ю.

  4. Коли вся рідина випарується - вийняти отриману суміш і дати охолонути.

  5. На столі розгорнути харчову плівку, викласти відбиті стегна шкірою вниз.

  6. Викласти суміш із сухофруктів і щільно закрутити у рулет.

  7. Зняти плівку, перемотати ниткою, потім обсмажити до золотистої скоринки, викласти на деко і запікати у духовій шафі при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти