Зелений суп-пюре з курячими серцями

Зелений суп-пюре з курячими серцями

  • Українська
  • 1

    год.

    40

    хв.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Серце - 200 г
  • Цукіні - 2 шт.
  • Броколі - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Щавель - 100 г
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Серце Серце

Приготування:

  1. Цукіні помити і нарізати середніми шматочками, цибулю нарізати кубиком.

  2. Щавель і броколі вимити.

  3. Курячі серця промити і відварити у підсоленій воді близько 40 хвилин (до повної готовності).

  4. У сотейнику на оливковій олії обсмажити цибулю, цукіні протягом 10 хвилин на сильному вогні.

  5. Додати нарізаний пластинками часник і обсмажувати ще 3 хвилини.

  6. Залити водою, посолити, поперчити, додати броколі, попередньо розділивши на суцвіття і варити 15-20 хвилин на слабкому вогні.

  7. Додати листя щавлю і варити ще 3-4 хвилини.

  8. За допомогою блендера перебити все до однорідної маси і дати закипіти.

  9. При подачі у тарілку покласти серця і залити гарячим супом.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти