Рублена котлета з морквяним пюре

Рублена котлета з морквяним пюре

  • Українська
  • 1

    год.

    10

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Стегно - 3 шт. (без кістки)
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 500 г
  • Часник - 3 зубчики
  • Олія рослинна - 1 ст. л.
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Петрушка - 10 г
  • Цукор - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Стегно Стегно

Приготування:

  1. Помиту моркву нарізати тонкими пластинами і обсмажити у глибокій пательні на оливковій олії при середньому вогні 5 хвилин.

  2. Додати рублений часник, сіль, цукор, залити водою і варити на маленькому вогні до готовності 20-30 хвилин.

  3. Курячі стегна помити, дрібно порізати (тільки щоб м'ясо не перетворилося на фарш).

  4. Цибулю нарізати дрібним кубиком і дрібно порізати зелень петрушки.

  5. Цибулю, зелень і куряче м'ясо добре перемішати у мисці, додати сіль і перець.

  6. Сформувати котлети, злегка обсмажити на олії і запікати у духовій шафі при температурі 180 градусів 25 хвилин.

  7. З готової морквини зробити пюре, перебивши її блендером.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти