Ніжна куряча печінка

Ніжна куряча печінка

  • Українська
  • 40

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Печінка - 400 г
  • Олія рослинна - 1 ст.л.
  • Молоко - 200 мл
  • Сметана - 100 г
  • Йогурт натуральний - 100 г
  • Лайм - 1 шт.
  • Тархун - 20 г
  • Селера - 4 стебла
  • Огірок - 2 шт.
  • Кріп - 10 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Печінка Печінка

Приготування:

  1. Печінку промити, очистити від жил, посолити, поперчити і відставити убік.

  2. Приготувати соус: сметану і йогурт змішати, додати подрібнений тархун і сік лайма. Посолити.

  3. Стебло селери і огірок порізати брусочками.

  4. Цибулю порізати півкільцями.

  5. На розігрітій сковороді трохи пропасерувати цибулю протягом 3-5 хвилин, постійно помішуючи.

  6. До цибулі додати курячу печінку, влити молоко і тушкувати на малому вогні 5-10 хвилин.

  7. При подачі посипати подрібненим кропом.

  8. До основної страви соус подавати окремо у високій вузькій соусниці або склянці з брусочками селери і огірка.

  9. Якщо печінку викладати на велику тарілку, соус можна вилити біля неї збоку і поряд викласти брусочки овочів (селери і огірка).

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти