Салат з курячим філе і руколою

Салат з курячим філе і руколою

  • Українська
  • 40

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 1 шт.
  • Рукола - 25 г
  • Лист салатний «Ромейн» - 25 г
  • Салат «Лоло б'єндо» - 25 г
  • Кріп - 25 г
  • Виноград білий - 100 г
  • Лимон - 1 шт.
  • Чебрець - 1 гілочка
  • Полуниця - 50 г

Для соусу:

  • Бальзамічний оцет - 50 г (чорний)
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Олія оливкова - 80 г
Філе Філе

Приготування:

  1. Куряче філе промити.

  2. Попередньо розрізавши лимон на 2 частини, видавити сік у каструлю, додати туди ж вичавлені половинки і гілочку чебрецю.

  3. Покласти у цю каструлю куряче філе, залити водою і відварити до готовності 10-15 хвилин.

  4. Вийняти і дати охолонути.

  5. Салати Ромейн і Лоло б'єндо порвати руками.

  6. Виноград розрізати навпіл, кріп і рукколу порвати руками.

  7. Приготувати соус: бальзамічний оцет, оливкову олію і цукор помістити у стакан від блендера і перебити до однорідної маси.

  8. Куряче філе розрізати впоперек і нарізати середнім кубиком.

  9. Усі інгредієнти помістити у миску, додати соус і ретельно перемішати.

  10. Прикрасити дольками полуниці.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти