Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки

  • Українська
  • 50

    хв.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Печінка - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйця - 3 шт.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Мускатний горіх мелений - за смаком
  • Яблуко - 1/2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Печінка Печінка

Приготування:

  1. Зварити яйця.

  2. Помити овочі і нарізати їх. Цибулю порізати кубиком, моркву натерти на крупній тертці.

  3. Пропасерувати овочі на оливковій олії протягом 7-10 хвилин на повільному вогні.

  4. Закинути рублений часник і протушкувати 2-3 хвилини.

  5. Очищену від плівок курячу печінку зварити у підсоленій воді (близько 15 хвилин).

  6. Яблуко очистити від шкірки і насіння, половинку нарізати середніми шматочками (щоб вони вмістилися у блендер).

  7. Після того, як печінка звариться, дістати її і поставити остигати.

  8. Готову суміш з остиглої печінки і овочів покласти у блендер, поперчити, додати мускатний горіх, варені яйця, шматочки яблука і добре перебити.

  9. Готовий паштет викласти у форму (це може бути маленька форма для випікання, щоб додати паштету цікавий вид) і поставити у холодильник для застигання.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти