Вам знадобляться:

  • Ніжка - 1 шт.
  • Перець болгарський - 1/2 шт.
  • Лваш вірменський - 1 шт.
  • Огірок - 1 шт.
  • Лимон - 1/2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Олія оливкова - 25 г
  • Листя салату - 50 г
  • Кріп - 3 гілочки
Ніжка Ніжка

Приготування:

  1. Курячу ніжку бажано приготувати заздалегідь. Для цього її потрібно натерти сіллю і перцем і запекти у духовці при температурі 160-180 до готовності.

  2. Овочі вимити, перець нарізати соломкою, огірок півкільцями, листя салату нарвати руками.

  3. Відокремити м'ясо курки від кістки і нарізати соломкою.

  4. Приготувати соус: оливкову олію змішати з соком лимона, посолити, додати рублений кріп. Все ретельно змішати.

  5. Перець, огірок, лист салату і м'ясо курки змішати з соусом.

  6. Лаваш розрізати на 2 рівні частини.

  7. У кожну частину розкласти отриману суміш ближче до одного з країв.

  8. Низ лаваша підвернути і закрутити трубочкою.

  9. Обсмажити рол на сковороді без олії впродовж декількох хвилин.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти