Бургер з куркою і беконом

Бургер з куркою і беконом

  • Американська
  • 25

    хв.
  • 1

    порція

Вам знадобляться:

  • Стегно - 1 шт. (без кістки)
  • Булочка для бургерів - 1 шт.
  • Бекон - 2 шматочки
  • Листя салату - 50 г
  • Помідор - 1 шт.
  • Порошок паприки солодкої - за смаком
  • Чебрець - за смаком
  • Приправа для курки - 1/2 ч. л.
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Стегно Стегно

Приготування:

  1. Промите куряче стегно пропустити через м'ясорубку або перебити блендером. В отриманий фарш додати сіль, перець, спеції і видавити дольку часнику.

  2. Листя салату і помідор помити, помідор порізати кружечками, а листя салату порвати руками на середні шматочки.

  3. Булочку розрізати навпіл.

  4. Приготувати соус: у мисці добре перемішати сметану і гірчицю, посолити.

  5. Обсмажити бекон на пательні без додавання масла, на тій же сковороді обсмажити фарш, попередньо зробивши з нього млинець (котлету) діаметром, аналогічним з булочкою.

  6. Обсмажити з кожного боку по 5-8 хвилин на середньому вогні.

  7. Кожну половинку булки змастити соусом. На нижню частину викласти салат, потім покласти бекон, помідори і зверху котлету і поверх котлети ще одну смужку бекону.

  8. Накрити зверху другою половинкою булки.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти