Куряча грудка по-тайськи

Куряча грудка по-тайськи

  • Тайська
  • 25

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 2 шт.
  • Перець болгарський - 1/2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Перець чилі - 10 г
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 50 г
  • Олія рослинна - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Філе Філе

Приготування:

  1. Курячі грудки, болгарський перець і цибулину нарізати середньою соломкою.

  2. З перцю чилі видалити насіння і нарізати кружечками. Часник нарізати дрібним кубиком.

  3. На розігрітій сковороді обсмажити цибулю, потім додати філе, потім болгарський перець, часник і перець чилі.

  4. Залити вміст соєвим соусом і протушкувати протягом 3-5 хвилин.

  5. Посолити і поперчити за смаком.

  6. Подавати з будь-яким гарніром. Найкраще смакуватиме з рисом або картоплею.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти