Куліш

Куліш

  • Українська
  • 1

    год.
  • 8

    порцій

Вам знадобляться:

  • Стегно - 5 шт. (без кістки)
  • Сало - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Пшоно - 1 1/2 склянки
  • Картопля - 5 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп - 10 г
  • Петрушка - 10 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Цукор - за смаком
Стегно Стегно

Приготування:

  1. Нарізати сало соломкою і обсмажити його кілька хвилин у казанку.

  2. Додати м'ясо стегна, порізане на 4 частини.

  3. Порізати цибулю, моркву, перець і помідори маленькими кубиками і додати до м'яса. Обсмажити 5-7 хвилин.

  4. Залити це все 2,5 склянками води і протушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.

  5. Додати в казанок картоплю, порізану на дольки і варити 15 хвилин.

  6. Додати пшоно і варити до готовності (близько 15-20 хвилин).

  7. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися близько 5-10 хвилин.

  8. Перед подачею посипати рубаною зеленню і часником.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти