Кростіні

Кростіні

  • Італійська
  • 1

    год.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 1 шт.
  • Маслини без кісточок - 30 г
  • Томати у власному соку - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1/4 шт.
  • Морква - 1/4 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідор
  • Сир «Російський» - 100 г
  • Олія рослинна - 50 г
  • Багет - 1 шт.
  • Прованські трави - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Перець - за смаком
Філе Філе

Приготування:

  1. Для приготування кростіні в поході, потрібно попередньо підготувати м'ясо і соус.

  2. Куряче філе помити, обсушити. Нарізати філе впоперек медальйонами товщиною 0,5 см.

  3. Обсмажити з кожного боку по 7-10 хвилин. Посолити, поперчити і відставити.

  4. Приготувати соус: в сотейник подавити томати у власному соку і тушкувати на маленькому вогні 5 хвилин. Цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву натерти на дрібній тертці. Часник нарізати пластинками. Перебити в блендері томати, додати овочі (цибулю, моркву) і тушкувати 10 хвилин. Потім знову збити блендером, посолити, поперчити, додати цукор і довести до кипіння. Відставити холонути.

  5. Помістити м'ясо і соус в ємності і взяти з собою.

  6. Взяти інші інгредієнти, які не вимагають попередньої підготовки (сир, помідор, маслини, спеція «Прованські трави» і багет).

  7. У поході потрібно нарізати сир пластинками, маслини розрізати навпіл, помідор так само розрізати навпіл і нарізати тонкими пластинами (вийдуть півкільця).

  8. Багет розрізати на 2 частини, а потім кожну половинку розрізати ще уздовж.

  9. Намазати половинки багета соусом, викласти філе, половинки маслин, помідор, посипати прованськими травами і накрити пластинками сиру.

  10. Викласти на сітку для грилю і обсмажувати на вугіллі (коли будете перевертати сиром вниз, не варто тримати довго, окільки сир дуже швидко плавиться і може витекти крізь сітку).

    *Кростіні можна приготувати і в домашніх умовах. Для цього кожен шматочок багета потрібно викласти на деко і запікати в духовій шафі при температурі 180-200 градусів 10-15 хвилин.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти