Курячі гомілки в овочах

Курячі гомілки в овочах

  • Українська
  • 1

    год.

    20

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Гомілка - 6 шт.
  • Цукіні - 1 шт.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Цибуля порей - 1 стебло
  • Печериці - 100 г
  • Чебрець - 2 гілочки
  • Часник - 4 зубчики
  • Олія рослинна - 150 г
  • Соєвий соус - 50 г
  • Приправа вегета - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Гомілка Гомілка

Приготування:

  1. Курячі гомілки обмити, обсушити. Посипати сіллю і перцем, додати половину соєвого соусу (25 мл) і залишити маринуватися 10-15 хвилин.

  2. Усі овочі промити і обсушити паперовим рушником.

  3. Цукіні нарізати кружечками (1-1,5 см).

  4. З перцю видалити насіння і порізати дольками. Цибулю порей (білу частину) нарізати кружечками (0,5 см). Печериці порізати навпіл, якщо великі – на 4 частини.

  5. Викласти овочі у велику миску, посолити, поперчити, додати вегету, соєвий соус і масло.

  6. Часник пропустити через часничницю або дрібно порубати, чебрець порвати на суцвіття і додати в овочі.

  7. Добре перемішати овочі.

  8. У глибоке деко викласти овочі, а зверху покласти гомілки.

  9. Накрити деко фольгою і запікати в духовій шафі 25 хвилин при температурі 160-170 градусів.

  10. Зняти фольгу і запікати 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти