Вам знадобляться:

  • Стегно - 3 шт. (без кістки)
  • Олія рослинна - 50 г
  • Бринза - 250 г

Для тіста:

  • Кефір - 400 мл
  • Яйця - 1 шт.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Борошно - 4-5 склянок
Стегно Стегно

Приготування:

  1. Курячі стегна вимити, посолити і обсмажити з двох сторін на пательні до готовності.

  2. Дістати їх і нарізати соломкою.

  3. Бринзу натерти на крупній тертці. Змішати сир і м'ясо разом.

  4. Замісити не круте, еластичне тісто і поставити його на 10 хвилин у холодильник.

  5. Тісто розділити на невеликі шматочки і кожен розкачати в тонкий круглий пласт.

  6. На середину коржа покласти начинку (близько 2-3 ст.л.)

  7. Зібрати краї коржа до центру і ретельно защепити (начинка повинна бути в середині).

  8. Перевернути корж швом вниз і досить тонко розкачати.

  9. Смажити хачапурі на пательні з додаванням рослинної олії 5-7 хвилин з кожної сторони на середньому вогні.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти