Апельсиновий салат

Апельсиновий салат

  • Українська
  • 30

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 1 шт.
  • Олія рослинна - 1 ст. л.
  • Апельсин - 2 шт.
  • М’ята - 1 гілочка
  • Капуста «Айсберг» - 1/2 голівки
  • Олія оливкова - 50 г
  • Помідори черрі - 100 г
  • Квасоля стручкова - 100 г
  • Спеції для грилю - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Філе Філе

Приготування:

  1. Куряче філе промити і розрізати вздовж на дві частини. Натерти сіллю, перцем і спецією гриль.

  2. Обсмажити на пательні з кожного боку по 5-7 хвилин на середньому вогні.

  3. Стручкову квасолю порізати на 2-3 частини (попередньо відрізавши кінці) і відварити в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Потім охолодити, помістивши в лід (або різко помістити під струмінь холодної води на 3 хвилини). Це зробить квасолю хрусткою.

  4. Помідори черрі розрізати навпіл.

  5. Салат айсберг нарвати руками.

  6. У одного апельсина видалити ножем шкірку і порізати на дольки, щоб залишилася тільки м'якоть.

  7. Приготувати соус: з одного апельсина вичавити сік, м'яту дрібно порубати. У високий стакан влити апельсиновий сік, оливкову олію і додати м'яту. Збити блендером до однорідної маси і посолити за смаком.

  8. Курячі філе порізати кубиками.

  9. Усі інгредієнти покласти в миску, додати соус і ретельно перемішати.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти