Куряче філе у фользі

Куряче філе у фользі

  • Українська
  • 50

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 2 шт.
  • Олія оливкова - 20 г
  • Морква - 1 шт.
  • Селера - 1 стебло
  • Фенхель - 1 шт.
  • Цибуля порей - 1 шт.
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Філе Філе

Приготування:

  1. Куряче філе вимити, посолити, поперчити і побризкати оливковою олією.

  2. Усі овочі вимити і порізати тонко пластинками, кріп порвати руками.

  3. На фольгу викласти половину порізаних овочів, потім філе і зверху засипати (обліпити) залишками овочів так, щоб грудку не було видно.

  4. Усе щільно загорнути фольгою і запікати при температурі 180 градусів близько 35-45 хвилин.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти