Вам знадобляться:

  • Ніжка - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 1/2 шт.
  • Цибуля порей - 1/2 стебла
  • Петрушка - 20 г
  • Соєвий соус - 25 г
  • Приправа вегета - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Горох стручковий - 50 г
Ніжка Ніжка

Приготування:

  1. Ніжки промити, відокремити м'ясо від кістки і нарізати соломкою.

  2. Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву, цибулю порей (білу частину) і стручковий горох нарізати дрібною соломкою.

  3. На керамічній або тефлоновій сковорідці (без олії) обсмажити куряче м'ясо, постійно помішуючи протягом 5-10 хвилин, потім додати ріпчасту цибулю.

  4. М'ясо з цибулею покласти в каструлю з киплячою водою і варити на середньому вогні 15 хвилин.

  5. Додати вегету, сіль і соєвий соус.

  6. Додати нарізані соломкою овочі і варити 10-15 хвилин.

  7. Після зняття з вогню додати дрібно посічену петрушку.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти