Куряче філе-гриль

Куряче філе-гриль

  • Українська
  • 1

    год.
  • 5

    порцій

Вам знадобляться:

  • Філе - 1 кг
  • Розмарин - 7 гілочок
  • Часник - 10 зубчиків
  • Олія рослинна - для смаження
  • Зерна гірчиці - 2 ч. л.
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
Філе Філе

Приготування:

  1. Цю страву найкраще готувати на природі, на вугіллі, в хорошій компанії. Промаринувати попередньо м'ясо за наступним рецептом: розмарин, часник, сіль, перець та олію помістити в блендер і добре перебити. Куряче філе покласти в цей маринад і добре відмасажувати його руками, щоб маринад вбрався. Залишити в холодному місці на 30 хвилин.

  2. Дістати філе з маринаду і розкласти його на решітку гриль. Обсмажити філе з двох боків до утворення рум'яних смужок. В кінці перевірити м'ясо на готовність виделкою або дерев'яною паличкою.

  3. З таким філе ідеально смакуватиме картопля, печена на вугіллі, у фользі з салом.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти