Шашлички у східному стилі

Шашлички у східному стилі

  • Українська
  • 2

    год.

    45

    хв.
  • 6

    порцій

Вам знадобляться:

  • Філе - 4 шт.
  • Соєвий соус - 100 мл
  • Олія кунжутна - 1 ст. л.
  • Кунжут білий - 1 ст. л.
  • Корінь імбиру свіжий - 2 см
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Морква - 2 шт.
  • Огірок - 1 шт.
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Лимонний сік - 1 шт.
  • Перець - за смаком
  • Олія рослинна - для смаження
Філе Філе

Приготування:

  1. Куряче філе нарізати вздовж тонкими смугами.

  2. Замаринувати в соєвому соусі з додаванням кунжутної олії, тертого імбиру, подрібненого гіркого перцю та цукру протягом двох годин.

  3. Надягнути філе на шпажки гармошкою, чергуючи зі шматочками солодкого перцю.

  4. Обсмажити на олії, наприкінці смаження посипати кунжутом.

  5. Подавати зі шматочками овочів та лимоном.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти