Курячий шашлик по-грецьки з соусом

Курячий шашлик по-грецьки з соусом

  • Грецька
  • 1

    год.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 450 г розрізати на 24 частини
  • Цукіні - 1 шт. розрізати на 16 частин
  • Печериці - 450 г
  • Цибуля червона - 1 шт.
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Орегано - 1 ч. л.
  • Винний оцет - 3 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Нарізаний сир фета - 200 г
  • Йогурт натуральний - 1/4 склянки
  • М’ята - 30 г
Філе Філе

Приготування:

  1. У контейнері перемішати курку, цукіні, цибулю, перець, олію, орегано і 2 столові ложки оцту, приправити ½ чайної ложки солі і ½ чайної ложки перцю. Маринувати при кімнатній температурі протягом 30 хв.

  2. Нагріти гриль до середньої температури.

  3. Замочити вісім дерев'яних шпажок у воді на 15 хвилин.

  4. На кожну шпажку нанизати шматочки курки, скибочки цукіні та перцю, гриби і цибулю.

  5. Смажити шашлики на грилі, поки курка не буде готова.

  6. Приготувати соус: у кухонному комбайні змішати сир фета, йогурт, м'яту і столову ложку оцту до отримання однорідної маси.

  7. Подавати готовий шашлик з соусом.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти