Хрумкі курячі гомілки в паніровці

Хрумкі курячі гомілки в паніровці

  • Українська
  • 50

    хв.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Гомілка - 8 шт.
  • Часник порошок сухий - 1 ч. л.
  • Прованські трави - 1 ч. л.
  • Чіпси кукурудзяні - 1 склянка
  • Яйця - 1 шт.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Томатна паста - 200 г
  • Цибуля зелена - 8 стебел
  • Хліб для тостів - 4 шт.
  • Олія рослинна - для смаження
Гомілка Гомілка

Приготування:

  1. Курячі гомілки посипати сухим часником та сумішшю трав.

  2. Кукурудзяні чіпси подрібнити в кухонному комбайні та змішати з борошном.

  3. З яйця приготувати льєзон, трохи збивши його вінчиком.

  4. Гомілки опустити в льєзон, потім панірувати в суміші чіпсів та борошна.

  5. Обсмажити гомілки у фритюрі та довести до готовності в духовій шафі.

  6. Хлібні тости обсмажити, покласти на кожен три готові гомілки, скріпити гомілки пером ошпареної зеленої цибулі.

  7. Подавати з томатним соусом.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти