Гомілки курячі Чіліндрон (al Chilindrón)

Гомілки курячі Чіліндрон (al Chilindrón)

  • Іспанська
  • 1

    год.

    20

    хв.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Гомілка - 8 шт.
  • Помідор - 4 шт.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Вино біле сухе - 250 мл
  • Шинка «Екстра» - 100 г
Гомілка Гомілка

Приготування:

  1. Кожну гомілку розрубати навпіл та обсмажити в оливковій олії до золотистого кольору.

  2. Окремо у сотейнику обсмажити нарізані помідори, цибулю, перець та часник.

  3. До овочів додати курку та тушкувати 15 хвилин.

  4. Влити вино та покласти нарізану маленькими кубиками шинку.

  5. Тушкувати до готовності курки ще близько 30 хвилин.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти