Салат з м’якоттю курячого стегна та ананасом

Салат з м’якоттю курячого стегна та ананасом

  • Українська
  • 45

    хв.
  • 6

    порцій

Вам знадобляться:

  • Стегно - 10 шт.
  • Ананас - 1/2 шт.
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Каррі - 1/2 ч. л.
  • Майонез - 1/2 склянки
  • Цибуля порей - 2 шт.
  • Кінза - 1/4 пучка
  • Базилік - 1/4 пучка
  • Олія рослинна - для смаження
Стегно Стегно

Приготування:

  1. Перець запекти в духовій шафі при температурі 250 градусів до обвуглювання, потім опустити в солону воду та зняти шкірку, видалити насіння.

  2. Перець нарізати квадратиками 2х2 см.

  3. Зі стегенець зняти шкіру, зрізати м’якоть, порізати, обсмажити, охолодити.

  4. З половини ананаса видалити м’якоть та нарізати її.

  5. Порошок каррі змішати з майонезом.

  6. У окремій посудині з’єднати м’якоть курки, перець, ананас, майонез, нашатковану зелень, цибулю, все перемішати.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти