Мільфей з куркою та томатами

Мільфей з куркою та томатами

  • Французька
  • 2

    год.
  • 6

    порцій

Вам знадобляться:

  • Стегно - 6 шт.
  • Картопля - 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт.
  • Помідор - 3 шт.
  • Майонез - 200 мл
  • Сир «Російський» - 300 г
  • Сир «Моцарела» - 200 г
  • Прованські трави - 1 ч. л.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Стегно Стегно

Приготування:

  1. Відокремити м’ясо від кістки і відбити молоточком. Посолити, поперчити і обсмажити на олії з обох боків.

  2. На деко поетапно викласти цибулю, нарізану кільцями, потім обсмажену курку, картоплю, нарізану такими ж кільцями. Посолити, поперчити картоплю, змастити її майонезом.

  3. Наступний шар викласти з помідорів, нарізаних кільцями, посипати прованськими травами, потім – знову шарами картоплю і майонез. В кінці натерти поверх всього 2 види сиру (його не повинно бути замало).

  4. Запікати в духовій шафі протягом 45-60 хвилин при температурі 160-180 градусів. Перед тим, як діставати страву, потрібно перевірити його готовність дерев'яною паличкою, проткнувши зверху до самого низу. Паличка повинна пройти легко.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти