Шашлички з курячих сердець

Шашлички з курячих сердець

  • Українська
  • 3

    год.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Серце - 400 г
  • Соєвий соус - 100 мл
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Олія кунжутна - 1 ст. л.
  • Корінь імбиру свіжий - 2 см
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Перець - за смаком
Серце Серце

Приготування:

  1. Імбир почистити та натерти на дрібній тертці.

  2. Гострий перець подрібнити. Солодкий перець нарізати шматочками.

  3. Серця розрізати вздовж, розгорнути та промити від згустків крові.

  4. Замаринувати їх з соєвим соусом, кунжутною олією, імбиром, гірким перцем та цукром.

  5. Витримати 2 години, потім надягнути на шпажки, чергуючи із солодким перцем, швидко обсмажити.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти