Вам знадобляться:

  • Крило - 500 г
  • Томатна паста - 100 г
  • Кетчуп - 2-3 ст. л.
  • Часник - 2-3 зубця
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
Крило Крило

Приготування:

  1. Крильця промити, дати стекти воді і розрізати кожне крильце на 2 частини по суглобах.
    *Якщо Ви візьмете крила різані, нічого різати не потрібно.

  2. Приготувати маринад: в каструльку або іншу ємність, де будуть маринуватися крила, покласти порізані крильця, додати томатну пасту, кетчуп, дрібно порізаний або пропущений через часничницю часник, сіль і перець. Все добре перемішати і залишити маринуватися на 2-4 години, можна на ніч.

  3. Деко для запікання змастити маслом і викласти на нього крильця в один шар.

  4. Запікати на середньому вогні до готовності, стежачи, щоб крила не підгоріли.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти