Салат з курячою печінкою і грейпфрутом

Салат з курячою печінкою і грейпфрутом

  • Українська
  • 25

    хв.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Печінка - 400 г
  • Коньяк - 1 ст. л.
  • Бальзамічний оцет - 1 ст. л.
  • Олія рослинна - 1 ст. л.
  • Грейпфрут - 2 шт.
  • Цибуля червона - 1/4 шт.
  • Мікс листя салату - 1 пакет
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком

Для соусу:

  • Часник - 1 зубець
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Винний оцет - 2 ст. л.
Печінка Печінка

Приготування:

  1. Курячу печінку перебрати й очистити від плівки та жил.

  2. Обсмажити курячу печінку на сковороді на рослинній олії, перевертаючи з кожного боку по 2-3 хвилини. Потім додати бальзамічний оцет і ретельно перемішати.

  3. Влити коньяк і підпалити. Коли коньяк вигорить – зняти з плити, посолити, поперчити.

  4. Грейпфрут очистити від шкірки та нарізати шматочками м'якоть.

  5. Приготувати соус: з'єднати всі інгредієнти в блендері і збити до однорідної консистенції.

  6. Викласти на тарілку теплу курячу печінку, перекладаючи її шматочками грейпфрута, в центр покласти червону цибулю, порізану дольками, а зверху заправлений соусом мікс салатів.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти