Вам знадобляться:

  • Ніжка - 500-600 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Для начинки:

  • Яйця - 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • Сир «Російський» - 50 г
  • Петрушка - за смаком
  • Олія рослинна - для смаження
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
Ніжка Ніжка

Приготування:

  1. Куряче м'ясо вимити й обсушити. Із ніжок зняти шкіру і відокремити м'якоть від кісток. Пропустити куряче м'ясо через м'ясорубку. Посолити, поперчити і добре перемішати фарш.

  2. Приготувати начинку: яйця зварити круто, очистити і дрібно порубати. Цибулю очистити, дрібно нарізати й обсмажити на олії. З'єднати яйця із смаженою цибулею, трохи посолити, поперчити і добре перемішати. Сир натерти на тертці. Зелень вимити, обсушити і дрібно порубати.

  3. На столі розкласти харчову плівку (вирізати квадрат, розміром 20х20 см).

  4. На плівку викласти частину фаршу, рівномірно розподілити його по поверхні харчової плівки, формуючи, прямокутник, розміром 10х15 см.

  5. Посипати фарш сиром і зеленню.

  6. Зверху на сир викласти яйця з цибулею і рівномірно розподілити по всій поверхні.

  7. Акуратно піднімаючи кінці харчової плівки згорнути рулет і сформувати ковбаску. Таким чином приготувати решту ковбасок.

  8. Варити ковбаски в каструлі близько 10 хвилин, після чого дістати з харчової плівки.

  9. Готові ковбаски нарізати поперек і подавати в гарячому або холодному вигляді. Відмінно смакують зі сметаною.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти