Салат «Барви дитинства»

Салат «Барви дитинства»

  • Українська
  • 30

    хв.
  • 6

    порцій

Вам знадобляться:

  • Філе - 2 шт.
  • Помідори черрі - 20 шт.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Квасоля стручкова - 200 г
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Гірчиця «Європейська» - 1 ст. л.
  • Апельсиновий сік - 50-60 г
  • Петрушка - 7-8 гілочок
  • Капуста «Айсберг» - 1 шт.
Філе Філе

Приготування:

  1. Куряче філе очистити від плівки і зайвого жиру, промити.

  2. Відварити м'ясо в підсоленій воді. Дати трохи охолонути і нарізати смужками 0,5х0,5 см і завдовжки 3-4 см.

  3. Помідори черрі розрізати навпіл.

  4. Болгарський перець і капусту «Айсберг» нарізати такими ж смужками, як і куряче філе.

  5. Стручкову квасолю кинути в окріп, дати закипіти воді й одразу охолодити в холодній воді або покласти в лід.

  6. Приготувати гірчично-апельсиновий соус: гірчицю змішати з соком апельсина і тоненьким струменем влити оливкову олію, постійно помішуючи вінчиком до утворення однорідної консистенції.

  7. Усі інгредієнти (перець, філе, квасолю і помідор черрі) змішати в мисці з гірчично-апельсиновою заправкою.

  8. При подачі викласти салат за допомогою круглого металевого кільця і прикрасити пишним букетом петрушки.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти