Яйце пашот з курячими міньйонами

Яйце пашот з курячими міньйонами

  • Французька
  • 40

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 2 шт.
  • Грудинка «Українська» - 6 смужок
  • Порошок паприки солодкої - 1/2 ч. л.
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Чебрець - 1 гілочка
  • Часник - 1 зубець
  • Яйця - 2 шт.
  • Оцет - 2 ст. л.
Філе Філе

Приготування:

  1. Куряче філе зачистити від плівки і зайвого жиру, розрізати впоперек на три частини, кожну частину обернути смужками бекону по колу. Бекон можна закріпити зубочистками.

  2. Посолити, поперчити і натерти оливковою олією.

  3. Розігріти пательню, покласти м'ясо, додати чебрець і часник і обсмажити міньйони з двох боків до появи золотистої скоринки.

  4. Перекласти м'ясо на деко і довести до готовності при температурі 160 градусів протягом 10-15 хвилин.

  5. У каструлю з товстим дном налити 2,5 склянки води, додати 2 столових ложки оцту, дати закипіти і зняти з плити.

  6. Вінчиком, помішуючи по колу, створити в каструлі воронку і акуратно вилити туди яйце, після чого довести до готовності на слабкому вогні. Білок повинен згорнутися, а жовток повністю залишитися сирим. Аналогічно виконати те ж саме і з іншим яйцем.

  7. Покласти в центр тарілки три медальйона, а зверху посередині розмістити акуратно яйце пашот. Зверху посипати паприкою.

  8. Подавати разом з тостовим хлібом і свіжими овочами.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти