Вам знадобляться:

  • Тушка - 1/2 шт.
  • Лимонний сік - для смаження
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Перець гострий свіжий - за смаком
  • Масло вершкове - 50 г
  • Прованські трави - 2 ч. л.
  • Часник порошок сухий - 1/2 ч. л.
  • Олія рослинна - для смаження
Тушка Тушка

Приготування:

  1. Половину курки відбити через харчову плівку.

  2. Збризнути лимонним соком та смажити на олії зі сторони шкіри на сильному вогні під пресом.

  3. Коли шкірка стане золотистого кольору, курку перевернути та смажити під пресом 5 хвилин на середньому вогні.

  4. Посипати курку зі всіх сторін сухими травами та часником.

  5. Смажити до готовності під пресом на малому вогні з обох боків, додавши вершкове масло.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти