Що таке справжнє піклування?

Що таке справжнє піклування?

Один із найважливіших аспектів піклування про здоров’я — це ретельний вибір продуктів харчування. Тому обираючи куряче м’ясо, споживачі хочуть бути впевненими, що воно відповідає високим стандартам якості та безпеки. Для тих, хто прагне давати своїм рідним усе найкраще, гарантом чистого та здорового курячого м’яса є торгова марка «Наша Ряба».

Першою запропонувавши українцям охолоджене куряче м’ясо, торгова марка «Наша Ряба» була і залишається першою, що встановлює найвищі стандарти якості та безпеки, виконання яких може забезпечити лише експерт у своїй галузі.

Піклування про птицю — це складний комплекс необхідних заходів, вимог, стандартів і технологій. Компанія «Миронівський хлібопродукт» (МХП) — виробник, що на власному прикладі демонструє, як ці слова реалізуються на практиці. Умови вирощування птиці на птахофабриках компанії «Миронівський хлібопродукт» відповідають найвищим міжнародним стандартам, якими передбачено максимально гуманне ставлення до тварин. Піклування про здоров’я птиці — це не лише ретельний і регулярний нагляд ветеринарів, а й контроль температурного режиму, вологості та чистоти повітря, стану підстилки, чітке виконання всіх гігієнічних норм. Умови життя птиці максимально наближені до природних: клітки не використовують. Курчат-бройлерів утримують у пташниках, де вони можуть вільно рухатися. Освітлення в пташниках відповідає потребам птиці, які залежать від її віку, — курчатам необхідне яскраве освітлення, дорослій птиці — менш інтенсивне.

Ще один важливий аспект — вода. Кришталево чисту воду для птиці видобувають із власних свердловин, розташованих на території кожної зони вирощування.

Комбікорми для птиці виробляють на власних комбікормових заводах компанії з зернових і олійних культур, які вирощують на полях МХП. В основі кормів — кукурудза, протеїн соняшника, комплекс вітамінів, мінералів та інших корисних компонентів. Це дозволяє досягти необхідної поживної цінності та оптимального співвідношення амінокислот і жирів у курячому м’ясі.

Незважаючи на те, що на підприємствах компанії «Миронівський хлібопродукт» суворо дотримуються гігієнічні норми, перед відправкою до торгових точок готова продукція проходить обов’язкову лабораторну перевірку. (Переконатися в цьому можна, запитавши посвідчення про якість і ветеринарне свідоцтво на продукцію в будь-якій франчайзинговій точці продажу ТМ «Наша Ряба».)

Виробник піклується не тільки про якість м’яса в процесі виробництва, але й вживає всіх необхідних заходів для того, щоб воно якомога довше було свіжим і якісним після того, як продукція залишить територію птахофабрики. Курятину ТМ «Наша Ряба» оперативно доставляють у власних авторефрижераторах зі спеціальним температурним режимом до супермаркетів і франчайзингових точок продажу, кожна з яких обладнана відповідними холодильними вітринами.

З метою мінімізації контакту курячого м’яса зі шкідливими мікроорганізмами всю продукцію пакують за допомогою спеціальних машин, без використання ручної праці. Крім того, щоб ізолювати курятину від кисню, що, як відомо, скорочує термін зберігання харчових продуктів, у виробництво запровадили інноваційну безкисневу герметичну упаковку в захисному середовищі — сучасний спосіб вакуумування продукції без деформації ніжного курячого м’яса. Упаковки з курятиною наповнюють сумішшю азоту та вуглекислого газу — безпечних газів, які входять до складу повітря. Саме ця суміш пригнічує ріст небажаних мікроорганізмів. А відсутність кисню в даній упаковці гарантує відсутність мікроорганізмів, які, як відомо, гинуть в безкисневому середовищі. 

Отже, куряче м’ясо в безкисневій герметичній упаковці довго залишається свіжим, соковитим, апетитним, а головне — безпечним і поживним.

Таким чином, завдяки кращому догляду за птицею, використанню найсучасніших технологій упаковки та доставки готової продукції до споживача, помноженим на величезний досвід кращих фахівців компанії «Миронівський хлібопродукт», споживачі в Україні віддають перевагу саме продукції ТМ «Наша Ряба». Завдяки їхньому вибору компанія «Миронівський хлібопродукт» охоплює 50% ринку промислового виробництва курятини в Україні. А якість продукції ТМ «Наша Ряба» була визнана на міжнародному рівні. Це засвідчують сертифікати безпеки та якості харчових продуктів НАССР, ISO 22000 та ISO 9001, які підтверджують піклування компанії та ТМ «Наша Ряба» про споживачів, рівного якому немає в Україні.